Плеймейтката Златка Димитрова даде интервю на екс-водещата Вихра Петрова за личния й блог.

Вижте какво сподели Златка пред vihrapetrova.com:

- Злати, виждам във ФБ, че отдавна си на морето, цялото лято ли планираш да изкараш там?
- От 16 години всяко лято прекарвам на Каваци с моето семейството. И това лято не съм изневерила на традицията. Тук ще съм, но когато ми се наложи ангажимент пътувам към София.

- Разбуни духовете новия рус цвят на косата ти, защо го смени и как се възприемаш с тази коренна промяна, това е сериозна стъпка?
- Първата причина е ангажимент. Предложение от американска компания. Второ, смятам, че жената е добре да се променя във времето визуално. Харесвам се така. За сега ще остана руса. Дали се харесва или не се харесва на определени хора, това е мое решение!

- Твоите последователи и фенове писаха, че си те харесват повече тъмна, ще върнеш ли обичайния нюанс или ще порадваш още на промяната?
- Може би след време пак ще стана брюнетка. Но смятам, че някой път хонорарът играе по-важна роля от това с какъв цвят си на косата.

- Миро как възприе новата ти визия?
- Миро е винаги с мен за всичко. Подкрепя ме…казва ми – “еееее нова жена”, шегува се разбира се, но като цяло му харесвам. За него не е на първо място визията.

- Искам да си поговорим за благотворителността, с която се занимаваш и за фондацията, която създаде „Бялата лястовица” Какви благотворителни инициативи реализира до момента?
- До момента мога да кажа, че все още работя върху тях. Не е лесно. Пари трудно се събират, но не се отказвам. Вървят си.. лека полека.

- Спомням си, че когато все още стартираше, ти сподели една твоя мечта, а именно, че искаш да построиш училище за деца без родители, където образованието да е на високо ниво и да се изучават чужди езици, до къде стигна реализирането на този проект?
- Все още не съм го започнала. Преди да започна да се занимавам с благотворителност всичко ми се струваше игра..лесно, но не е така. Сега искам да реализирам каузата SOS болница Пирогов.

- Колко средства събра за каузата – SOS болница Пирогов?
- Все още почти нищо. Кампанията започна в самото начало на лятото и всеки сега е заминал на почивка. От м. септември ще се мобилизираме и ще започнем усилено кампанията.

- Злати, вече зад гърба си имаш доста благотворителни каузи, зад които си заставала и работила. Кое те разочарова най-много от нещата, с които се налага да се сблъскваш?
- Ами аз всеки ден се разочаровам от нещо и гледам много много са не обръщам внимание.

- А кое те окрилява да продължаваш напред?
- Волята…сила, желанието, с което го правя.

- Какво се случва с Боби, който всъщност се превърна в най-популярната благотворителна кауза, зад която застана?
- Кампанията на Боби продължава. На финалната права е. Още са му нужни около 60 000лв, за да стигне до крайната цел, а тя е да се изправи на крака.



- Какво се оказва, че българинът не знае за благотворителността?
- О, за съжаление българинът е доста ограбен човек и с почти нищо не е запознат. Има много измами, лъжи… и хората са загубили вяра в доброто, но искам са им кажа нещо- доброто съществува... има го. Благодарение на тях, а не на държавата много кампании са с успешен край.

- Как отговаряш на зложелатели, които се съмняват в теб и казват, че го правиш за реклама?
Не ме вълнуват тези хора. Има много по-важни неща.

- Имаш ли нови проекти, върху които работиш, не свързани само с благотворителността, а и с останалите ти дейности – моделството например?
- Имам, но за сега ще ги запазя в тайна. Съвсем скоро стартирам моя проект с vbox7 и youtube.

- Една от любимките на жълтите медии си и вероятно това те ядосва. Постоянно те разделят с Миро, какво ги провокира да пишат това?
- Провокира ги това, че само няколко имена продават в България и за да се продаде жълтинията пишат какво ли не.

- Много се изписа и за нещастието, което ви сполетя, а и ти даде изчерпателни интервюта по темата за бебчето, което загуби, но как ви промени тази загуба с Миро вас самите и отношенията между вас?
- Разбира се беше много труден период. Но заедно се справихме и благодарение на моето семейство.