„През цялото време бях под напрежение. Сигурна съм, че всеки един от съквартирантите е имал желанието да достигне до финала, тъй като точно тези последни часове са нещо, което не може да се опише с простички думи. Постоянно треперех, бях с усещане, че ще изляза".

Това сподели в предаването „На кафе" Златка Димитрова, победител в последния сезон на Big Brother All Stars.

Златка благодари на всички познати и фенове, които са гласували за нея, защото със своя SMS те са подкрепили и нейната благородна кауза - да помогне с парите на парализирания от катастрофа Боби, събирайки пари за операция в Русия.



„Колкото и банално да прозвучи, за момент не съм мислила, че мога да спечеля този риалити формат, тъй като на всяка номинация съобщаваха вотовете и това кой е с най-висок резултат. Злати Райкова, Лео се връщаха с висок вот. Те бяха моите фаворити", каза още победителката.

„Човекът, с когото най-добре се познавах, беше Златка Райкова, макар че с нея нямахме кой знае колко допирни точки, не сме големи приятелки, наистина - казвам го съвсем откровено", сподели бургазлийката.



„Но за мен тя е мъжко момиче, което се приобщава към всяка една обстановка и ситуация. Тъй като тя е с много буен характер, направи ми впечатление, че беше много сдържана, доста смирена. За мен тя е пример за подражание, много добро момиче", каза още Златка Димитрова.