Еротичната моделка Златка Димитрова сподели пред Вихра и Мая, че е била поканена на сватбата на Николета Лозанова и Валери Божинов, защото двете са приятелки от доста време.

„С Николета се познаваме от много години, макар да не сме се появявали заедно на публични места”, сподели Златка и допълни, че двете продължават да поддържат връзка, въпреки факта, че половинката на футболиста живее с него в Лисабон, пише bliasak.bg.

„Чуваме се, когато е в България се виждаме, ходим по ресторанти да обядваме, разхождаме се”, разкри моделката.

„Ники е страхотен човек и винаги е усмихната.”

Тя сподели, че г-жа Божинова не била поканила Златка Райкова и Андреа на сватбата си, тъй като вече не поддържала отношения с тях.

Златка Димитрова призна, че и тя като приятелката си Николета, иска да има дете, но още не й е дошло времето да става майка.

*Валери и Николета

„Искам две момчета, близнаци”, отсече брюнетката.

Пред „съпругите” моделката разказа и за новото си гадже Мирослав, с кого се срещнала два месеца след като се разделила с бившата си половинка Благой Иванов.

„В него открих тези качества, които ми липсваха в предишната ми връзка”, сподели бургазлийката и допълни, че вижданията за живота и различните характери са били основната причина с Багата вече да не са заедно.

„Липсваше ми уважение, липсваха ми ласки и внимание, които пък аз давах на 100%. Карахме се”, разказа Златка Димитрова.

Тя смята, че новият й мъж, с когото дори вече живее заедно, не е с нея заради популярността й.

Брюнетката беше категорична и че няма никакъв конфликт с адашката си Златка Райкова, тъй като по думите й с изкусителката нямат нищо общо.

„Двете нямаме никакви отношения. Не сме в никакъв конфликт, защото нямаме нищо общо, не делим нищо”, категорична е Златка Димитрова.

*Златка Райкова

Заглавна снимка: Victor Levi