Златка Димитрова се е обърнала към Бог и е станала женският вариант на Благой Георгиев - Джизъса.

Брюнетката, която до неотдавна позираше с охота чисто гола в сластни еротични пози, вече е духовно преродена. Тя не излиза от черквите и манастирите в страната, като най-често може да бъде забелязана в софийските параклиси, научи „Всеки ден" от приближени до красавицата.

Бременната силиконка вече е силно религиозна, като единственото, за което се моли, е да роди живо и здраво бебе. Суеверието на бургазлийката идва от предишната й бременност, когато не успя да износи плода и направи аборт в седмия месец. Тогава Димитрова се усъмни в майката на любимия си Мирослав, която според самата Златка й е направила черна магия.



Абортът през 2014 г. смаза и без това изключително лабилната психика на бургазлийката. След загубата на нероденото си дете тя започна да се занимава с благотворителност и да помага на болни и страдащи малчугани. Самата Златка се оплакваше, че майката на любовника й изобщо не иска да я погледне и да контактува с нея, и смяташе, че бебето ще разтопи леда в отношенията им.

За никого не е тайна, че Миро беше щастливо женен, преди да срещне Златка, и имаше съпруга и дете, а и до днес не е ясно дали възедрият мъжага е официално разведен, както твърди любовницата му. Отделно брюнетката постоянно парадираше с бременността си, разказваше как ще кръсти детето си и постоянно висеше на плажа в Каваците. Златка проглуши ушите на всички за бебето, за състоянието си, за пола му, за името и публикува хиляди снимки на издутия си корем.

Сега си е взела поука и не качва снимки, не ходи по светски събития в задимени ресторанти, седи си мирно и кротко в дома си, а през останалото време пали свещи за здраве и публикува снимки на деца, за които се набират пари. Очевидно нейният катарзис вече е настъпил...

Бременната силиконка