Плеймейтката Златка Димитрова проговори за най-драматичното събитие в живота си.

Преди месец тя направи спонтанен аборт в осмия месец на бременността си и изгуби бебето си. Причината за трагедията е, че детето в утробата й имало проблеми със сърцето.

"Причината за загубата е проблем със сърчицето, който се усложни. Направило е излив, така ми обясниха", каза Златка пред Милен Цветков по Нова телевизия, пише ''Всеки ден''.

Самата Златка също имаше сърдечни проблеми. Точно за това бе предвидено плеймейтката да роди със секцио. Димитрова дни наред не може да повярва какво се е случило. Всичко било готово за бебето, дори стаята е обзаведена, когато се случва най-лошото.



"Не съм първата, няма да съм и последната жена, която е преживяла подобно нещо. За мен бе голям удар, още повече че го загубих в късен месец. Неочаквано събрах сили, явно любовта на хората около мен ми помогна много. Затова не мисля, че имам крещяща нужда от психолози. Не се чувствам наказана", каза още плеймейтката.

Въпреки преживяното Златка заяви, че гледа оптимистично на живота и вярва в новото начало. С приятеля й Миро обмислят скоро пак да започнат с опитите за бебе.

Лекарите обаче са категорични, че това не може да се случи толкова скоро. Има риск за здравето на плеймейтката, затова двамата с Миро трябва да изчакат поне няколко месеца.