Еротичната моделка Златка Димитрова сама не знае иска ли да се омъжи, или не.

Само в разстояние на минута брюнетката изказа две коренно противоположни мнения по въпроса пред сина на водещия Витомир Саръиванов - Стефан, пише bliasak.bg.

"По-добре е да се живее без брак, аз даже така предпочитам. Но ще се видя булка, със сигурност, знам, че църквата не позволява да се живее без брак", изстреля Златка, без да се замисли, че си противоречи.

Пред малкия Стефан моделката разказа и за връзката си с гаджето си Мирослав.

"Бизнесмен е, на 34 години. Има си собствен бизнес, но не е подземен и не е замесен в нелегални дела", категорична бе Златка Димитрова.

"С Миро обичаме да си седим вкъщи и да си ядем шоколад. На него му действа като афродизиак", сподели тя с невръстния малчуган и добави, че поради тази причина винаги си носи в чантата от калоричния десерт.

Брюнетката призна също така, че вече се замисля за дете, но е решила да поизчака малко.

Стефан не пропусна да попита Златка и дали е вярно, че е скъсала с Багата заради пари. "Не, не е вярно, че съм се разделила с Багата, защото съм му искала по 200 лева на ден, а той не ми е давал. Парите не са важни за любовта", отсече моделката.

Относно практиката на не малко търсещи евтина слава мадами да си правят PR с еротични клипчета, Златка заяви, че самата тя никога не би се снимала по подобен начин, особено пък в България.

"Еротичните клипчета са много евтин PR. Последно четох, че Галена например си е направила за 20 000 лв такова клипче. Това за мен е пълна глупост. Не бих го направила въобще. Или в България не. Някак ще се почувствам много долна", обясни тя.