Още преди да роди първото се дете, Златка Райкова вече се замисля за второ. Тя и бившият футболист Благой Георгиев ще станат родители през есента, а от няколко дни са и новодомци. Влюбените са се нанесли в апартамента на плеймейтката в село Иваняне край София. Тя купи имота още с парите от „Като две капки вода”, в което участва миналата година.

Обзаведе го с хонорара от „ВИП Брадър”, а папараци заснеха скъпи мебели и аксесоари, които работници внасяха в затворения комплекс. Райкова усилено рекламира новия си дом, при това все в рими, за което се надяваме да получава и отстъпка от цената му. Още преди година тя публикува стихотворение с несръчни рими, за да покаже отличното му местоположение. Тогава още не бе гадже на Благо и бе с руса коса, заради което римите редяха:”Златните ми коси из софийските ВИП покрайнини”.

Днес плеймейтката е с черна коса, но явно рефренът се повтаря, защото Злати пусна второ стихче: „Тук златните ми коси, ще лежат на едни мъжки татуирани гърди”, въпреки че на снимката вече е брюнетка. Благо сподели същия пост, от който става ясно, че домът им е достатъчно широк, за да приюти не само трима души, но и четирима.
„Днес сме двамина, утре трима, квадратни метри има, затова може и да станем четирима”, пише стихоплетката Райкова.

източник: woman.bg