Благой Георгиев и любимата му Златка се явиха на кръстосан разпит пред... Азис. Певецът нави двамата да говорят надълго и нашироко за връзката си. Звездната двойка твърди, че им е писнало ежедневно да четат за себе си неистини. Благо и Златка опровергаха появилите се спекулации, че са разделени и показаха пред Азис колко щастливи са заедно. Бившият ни футболен национал пуши наргиле, докато отговаря на въпросите на фолк певеца.

Част от разговора им:
Азис: Нещо ще се случи тази вечер, нещо много приятно, надявам се а гости съм на един човек, когото познават всички хора по света. Той е сам и защо е сам, надявам се да сподели с нас.
Благо: Сам съм, защото... защото Златка беше до тоалетната.
Златка: Все още сме на етап плътно един до друг, от сутрин до вечер.
Благо: Писна ни вече! И без да даваме интервюта, всеки ден четем какво ли не за нас.
Златка: Моята фобия са мишките, от това най-много ме е страх. Ако питаш кой хвърля боклука той, само и само да не видя нещо такова. Приключвам с риалити форматите. Вече съм била навсякъде и няма къде да ходя.
Благо: Ти си готов да направиш от любов всичко и да смачкаш себе си.
Златка: Двамата вече сме на тези години, на такава зряла възраст, в която думата оглупяване не би трябвало да съществува. Смятам, че да оглупееш, значи да си влюбен в неправилния човек.
Азис ги попита какво мислят за ревността:
Златка: Преди да срещна него, мислех, че ревността е за слабите хора, че някой те превъзхожда, за мен е била унижение. Не съм искала в живота ми да нахлуват такива мисли. Сега с Благо изпитвам тези чувства.
Благо: Ревността, самата дума ревност не е хубава. Според мен ако обичаш, няма как да не ревнуваш.