Златка Димитрова се е събрала с бащата на детето си Миро, твърди вестник „Шоу“, като се позвава на очевидци. Те засекли новата-стара двойка на родното Черноморие. Само преди няколко месеца гръмна скандалът за раздялата на Златка Димитрова и Миро заради трети човек – любовника й Галин Гочев. Плеймейтката се нанесе при новия си любим в Бургас и заряза баща на детето си, но днес те отново са се събрали, като през последните дни са заедно на Каваците .

Че нещата между Черната Златка и новия й любим са свършили, стана ясно от инстаграм, където двамата изтриха общите си фотоси и спряха да се следват един друг. На мястото на Галин в профила на бургазлийката се е настанил отново Миро. Златка пусна снимка със сина си, а на заден фон се вижда лъскавият сив „Рейндж Роувър“, който Миро си беше взел, след като разбра за забежките на жена си.
 
В крайна сметка любовта надделя и те отново делят един покрив, едно легло и завивка. Дали са си втори шанс най-вече заради сина им, който има нужда да расте с двама родители.  Близки до Злати докладват, че тя горчиво съжалява за стъпката си встрани. Никога обаче не е спирала да обича Миро, но натискът от страна на неговото семейство, което все още не я приема, й е дошъл в повече. 
Може би кратката раздяла ще се отрази освежаващо на връзката им и ще започнат да се обичат и уважават още по-силно.