Журналистката Кристина Патрашкова и плеймейтката Златка Димитрова подготвят нов съвместен проект по Нова телевизия. Двете ще си партнират като водещи в ново предаване, научи "168 часа".

Черната Златка често е споделяла, че работата като водещ е една от мечтите й. Това е и нещото, което иска да прави занапред. Двете с Патрашкова дълги години водиха война, но заровиха томахавката и подобриха отношенията си по време на участието си в предаването "ВИП Брадър", пише bgdnes.bg. След финала на риалитито те дори станаха приятелки и започнаха да се появяват заедно по светски събития. Общите вечери между двете и мъжете до тях станаха част от ежедневието им. Още преди излизането си от Къщата Златка беше обещала да запознае Патрашкова с гаджето си Миро.

Събирането им във "ВИП Брадър" имаше за цел да предизвика поредица от скандали, които да повдигнат зрителския интерес. Противно на очакванията обаче двете станаха близки.

Преди сближаването им журналистката неведнъж се е изказвала за умствените способности на красавицата. Патрашкова е използвала израза "Златки", като поставяше определен тип момичета под общ знаменател. Според Кристина това са красиви жени, които по цял ден нищо не правят и искат да си намерят богат мъж, който да ги издържа. След риалитито обаче отношенията между двете се промениха коренно.

В момента плеймейтката определя Патрашкова като ментор в живота и често взема съвети от нея. След излизането от къщата Кристина даде дълъг списък с книги на Златка. Според нея само след прочитането им хубавицата ще може да повдигне интелектуалното си ниво.

"Златка си дава сметка, че трябва да се промени и търпи критика. Ако ме е излъгала за това, че иска да се развива и усъвършенства, никога няма да й простя", признава Патрашкова.

Явно Златка е успяла да прочете голяма част от литературата и да се подготви за общия проект с журналистката по Нова тв.

Снимка: Bulphoto