Златка Димитрова се оправда пред феновете си във Фейсбук, по повод разпространената информация, че е "откраднала чуждо тяло".

Тя бе обвинена, че е взела кадър с тялото на друга плеймейтка, спечелила конкурса година преди Златка през 2008 г. – Кристина Диманова и върху нейната фигура сложила собствената си глава.

"Сладкиши, пиша ви по следната причина. Днес излезе публикация, че съм откраднала чуждо тяло(хихихиххи), според вас аз дали не си имам такова??Да, кажем не е перфектно, но задоволително добро:)), та ми беше направен колаж от мой фен, който е намерил някъде в интернет снимка от сесия и е решил да ме изненада...само че това се е оказало снимка на момиче, което е в личния ми профил! И сега това момиченце реши да "изложи" Златка и набеди, че и откраднала красивото тяло:)))", пише Златка.

*Златка Димитрова (Снимка: JZ Studio)

Плеймейтката се оплака, че дори е била заплашена със съд заради въпросната снимка. Тя се е свързала с момчето, което е направило колажа, за да му поиска обяснение, при което той й се извинил за това, че неволно я е забъркал в скандал, като дори й предложил да направи втори колаж, но с лицето на Кристина и тялото на Златка, за да може и тя да й пише "гневни писма".

*Кристина Диманова (Снимка: Playboy)

Разбира се, повечето от почитателите на Златка веднага я подкрепиха и я посъветваха да не обръща внимание на "глупости", като я успокоиха, че вероятно хората й завиждат и за това я клеветят. Плеймейтката обаче продължи да се ядосва: