През сълзи и изключително емоционално Златка Димитрова разкри в изповедалнята на VIP Brother, че ако може да върне времето назад, би направила някои промени във връзката си с Багата.

„Бих искала да бъда с него. Обаче аз съм зрял човек и осъзнавам, че това никога не може да стане, по никакъв начин”, заяви брюнетката, пише bliasak.bg.

Тя разказа, че двамата са имали връзка, когато той не се е състезавал толкова и не са имали много средства. „Била съм с него, заради самия него”, сподели Димитрова.

Златка разказа, че е преживяла истински кошмар, когато е научила, че Багата е наръган и с опасност за живота. Макар че всеки ден звъняла в болницата, тя не посмяла да отиде там да го види, тъй като според нея не е удачно, предвид факта, че той си има нова приятелка.

Моделката сподели, че се чувства добре от факта, че двамата живеят заедно в Къщата на VIP Brother и малко по малко стопяват ледовете.

„Радвам се, че се превръщаме в приятели. Аз най-много го искам”, откровено призна Златка. „Харесва ми дори и малко студен.”

Съквартирантите бяха единодушни, че припадъкът на Златка е бил именно заради Благой.