Новината, че черната Златка се е разделила с баща на детето си Миро, хвърли в бяс Димитрова. Тя изригна с брутален пост във Фейсбук, в който нарече журналистите „кенефни” и обясни, че ще изтрие всеки, който й задава въпроси за личния живот. Плеймейтката обаче не отрече категорично новината на вестник „Уикенд”, като се скри зад изтърканото, че случващото се в леглото й е дълбоко интимно и не бива да интересува никого. Факт е обаче, че Златка прекарва изключително много време при майка си в Бургас, която очевидно й помага в отглеждането на сина.

Тя не е качвала обща снимка с мъжа си Миро от много време, въпреки че всеки ден се отчита с фото от фитнеса, фризьорския салон или автомобила си. Дори на снимката от Нова година е сама, а от широката й усмивка няма й следа. В края на годината в интервю тя призна, че феновете й няма да я видят като булка.
Димитрова очевидно преживява труден момент в живота си, който много усърдно крие от медиите. Hotnews.bg е убеден, че той ще приключи щастливо, но също така е сигурен, че обидите към журналистите няма да помогнат на Димитрова.