Златка Димитрова ще използва плода, който расте в корема й, за да се сдобри със свекърва си. Смуглата бургазлийка е скроила план, посредством който да се помири с майката на любимия й Миро, кръщавайки именно на нея дългоочакваното дете, чийто пол според видеозона е женски.

Припомняме, че по време на първата си злополучна бременност Черната Златка сподели публично, че отношенията й със свекито са досущ като битуващия по нашите ширини фолклор за неразбирателството между майката на мъжа и съпругата му. Още от заживяването си под един покрив с любимия Миро, Димитрова е нежелана снаха от майка му, която е първа подкрепа на първата съпруга на Мирослав, пише "Уикенд".

Дни след спонтанния аборт в седмия месец, почернена и откровена, плеймейтката стигна дори до там, заявявайки, че е застигната от клетвата на свекърва й никога да не роди. Жената я проклела тежко, и то чрез есемес. Близки до бургазлийката споделяли, че тежките думи, които Златка прочела били проклятие за това никога да не зачева.



„Дано Бог й прости някой ден. Това, което ми написа, аз никога няма да го забравя. Нарани ме много, както и Миро. Не искам да казвам какво пише в есемеса публично. Дано някой ден свекърва ми бъде опростена”, разказа тогава Димитрова.

Златка обаче е категорична в намерението си да стопи ледовете между себе си и майката на Миро. Именно заради това, когато научила щастливата вест от гинеколога, че очаква момиче, тя веднага решила, че детето трябва да носи името на баба си по бащина линия.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук