Златка Димитрова стигна до крайност в своя бяс и добре позната глупост.

Едрогърдата плеймейтка, известна най-вече с голите си снимки в силен разкрач, както и „познанията" си по география, които пък стигнаха до широката публика от участието й във „ВИП Брадър", изригна срещу „Всеки ден".

Тя пожела изданието, както и цялата таблоидна преса (в която по други поводи дава мило и драго да присъства поне с ред - б.а.), да бъде застигната от съдбата, сполетяла карикатуристите във френското списание „Шарли Ебдо".

„Заслужавате съдбата на френския вестник! Да ви разстрелят дано", изрепчи се бургаската простакеса в личната си страница във фейсбук.

Как ли Златка реши да принизи френската трагедия и темите, по които са работили покойните вече карикатуристи, със собствения си жалък живот на евтина метреса? Отговор на този въпрос не ще се намери, той може да се роди единствено в главата на жена, превърнала сама загубата на детето си в пошла рекламна акция.

Поводът за Златкиното недоволство стана статия, в която се разкрива как неин втори братовчед е обрал апартамента й в Бургас. Плеймейтката твърди, че в това „писание" няма никаква истина, въпреки че информацията е от проверени източници, които няма да разкрием не само за да не излагаме допълнително семейството на Златка, те си имат нея и това им стига, а и защото никой не се интересува кой знае колко от историята, пишат от ''Всеки ден''. Факт е, че Златка предпочете да сподели пред всички свои фенове във фейсбук недоволството си, вместо просто да се обади и да разкаже своята гледна точка.



Няма какво да се обяснява на Златка, тя така или иначе няма да го разбере. Момичета като нея, носещи гордо само пластичните си операции, ще продължат да обикалят тв студия и страници на развлекателни издания, така е по цял свят. Те имат своя срок на годност, който за Златка вече тиктака, защото когато силиконът увисне, а хиалуронът се спаружи, трябва да умееш нещичко, за да циркулираш в пространството.

''Единствената ни забележка е за „", понеже след трагедията в Париж Димитрова се увлече по модата и си сложи профилна снимка „Аз съм Шарли", естествено на френски, който владее познайте как, уж в знак на съпричастност. Хващаме се на 350 кубика силикон на бас дали Златка е знаела нещо за сатиричното издание преди атентата, или първоначално е решила, че става въпрос за модни чепици, които тя може да носи само ако някой женен мъж й ги купи'', коментират от изданието.

Така де, Златке, няма кой да ни разстреля заради теб, не се излагай и не се сравнявай с наистина смели каузи. Подобни жалки фигури като теб все пак съществуват благодарение на нас, обръщат се към нея колегите от ''Всеки ден''.

По-късно, осъзнала глупостта си, Златка реши да се ''извини'' на вестника, отново във Фейсбук:

''Съжалявам за изпуснатите думи по отношение на работещите във Всеки ден. Разбира се, че ме провокираха. Но аз, подобно на всички останали съм човек, който понякога е емоционален, особено когато се касае за обиди, отправени към най-близките ми. Когато журналисти, подведени от своите редактори пишат неверна информация, нека се замислят, какво причиняват.'' и допълва: ''...аз не харесвам лошотията на хората. Има кой да съди. Хубав ден, приятели!''

A вие какво мислите за изказването на Златка? Гласувайте в нашата анкета или споделете мнението си в коментарите.

Златка блести с ум:

Внимание! Брутални кадри от атентата: