Златка Димитрова за пореден път се обърна с призив към медиите да не спекулират със загубата на бебето й.

Тя изрично опроверга слуховете, че трагедията е следствие на лекарка грешка, пише HotArena.net.

Цитираме дословно:

„Преди да ви пожелая Лека нощ, бях помолила медиите да не спекулират относно нашата мъка! Днес разбирам, че поредната жълта медия е написала отново лъжи!!! Никога моето семейство не са се усъмнили с професионализма на лекарите, които са се грижили за мен по време на моята бременност, нито са винили тях за случилото се! Толкова сте гадни и отвратителни! Оставете ме намира!“, написа късно вечерта плеймейтката.

Слуховете се появиха след изказване на майка й, че ден преди смъртта на бебето е имало проблем с тоновете му, но не са хоспитализирали Злати. Маргарита Червенкова изрично подчерта, че не е съвсем наясно какво точно се е случило, но фенове и медии побързаха да си направят изводи.

*Миро и Златка

„Как може да я пуснат да си ходи, при положение че нещо с тоновете на бебето не е били наред“, възмутиха се фенове.

Злати обаче няколко пъти повтори, че лекарката, която е следяла бременността й, е била истински професионалист. „Болница „Надежда“ е наистина европейска болница. С много добре синхронизирана работа, екипност и професионализъм. Ние сме безкрайно благодарни на екипа, който беше неотлъчно до мен!“, подчерта Злати.

Тя публикува и поредната снимка, на която изглежда още по-отслабнала и измъчена. С фотото тя притесни феновете си: „Злати, моля те, гледай си здравето! Храни се и се отърси от мъката, много си отслабнала“.