„Какво прави тук жена, която има и втора тарифа, по която я поръчват. Аз с нея на една маса няма да седя”, избухна Мис Плеймейт 2009 Златка Димитрова, като видя Мис Плейбой 2009 Светлана Василева на събитие, което трябваше да бъде благотворителен търг за набиране на средства за болно 4-годишно момиченце, видя в. "Монитор".

Светлана, или както я нарекоха медиите Гонзовица, бе довела трима господа, които декларираха готовност за купят някои от предметите, предоставени на търга - лични вещи на няколко Мис Българии, кралици на красотата и носителки на титлата „Мисис България”.

След шумното избухване на Черната Златка обаче тя огледа присъстващите дами и каза на организаторите: „Съжалявам, но аз нямам работа тук. Не виждам смисъл да остана при тази ситуация”.

Оказа се, че с избухването си Златка е изгонила единствените бизнесмени, които бяха удържали на поетия ангажимент да дадат пари за спешната бъбречна трансплантация на четиригодишната Анибел Белчева. Другите паралии така и не се появиха. Та се наложи присъстващите красавици да купуват една на друга вещите си.

Мис България 2009 Антония Петрова предостави на търга своя графика. Тя бе откупена от журналистката Жана Георгиева, която е и носителка на титлата „Лейди България Свят 2010”. Елена Ангелова откупи разкошна кутия за бижута, предоставена от Мисис България Галина Недялкова, и веднага я подари на малката Анибел, за да може един ден тя да сложи първите си истински бижута в нея.

Петя Велкова откупи короната на Елена Ангелова (Мис България 1999). Статуетка с лента „Мис България”, дарена от собственичката на марката „Мис България” Ирина Папазова, премина в ръцете на Лейди България 2009 Цвети Разложка.

Цвети, освен че откупи статуетката, участва в търга със своя картина. След дадени 200 лв. тя стана собственост на Наталия Кънчева, майка на носителката на титлата „Кралица на красотата 2010” Габриела Стоичкова. Златка пристигна с огромна плюшена играчка и веднага я подари на хлапето.