Черната Златка е първата физическа жертва на "ВИП брадър".

След неистовите опити на продуцентите да смажат Багата, принуждавайки го да рискува здравето си малко след като се върна от оня свят, дойде ред на бившата му интимна половинка.

Във вторник вечерта към 16 часа Златка Димитрова припадна в Къщата пред очите на Съквартирантите. Наложи се вътре да влиза екип на предаването, който закара плеймейтката в болница.

По първоначална информация бургазлийката е получила нервен срив, породен от непрекъснатите интриги в Къщата.

Заради железния си договор обаче Златка Димитрова продължава да се подвизава в телевизионния ефир. Тя е настояла да бъде изписана час по-скоро, за да изпълни докрай ангажиментите си и съответно - да получи пълната сума от обещания й хонорар, пише blitz.bg.

"Това го отдавам на факта, че съжителствам с Благой Иванов - Багата. Самата аз исках да прекъсна мисията, в която трябваше да се грижа за него, вярно е, че и аз поисках да я удължа, но после осъзнах, че сме само приятели. Много силно ми въздейства емоционално", сподели още Златка Димитрова.

Инцидента бургазлийката си спомня смътно. "Сякаш съм в просъница", коментира тя припадъка си. Злати успокои зрителите, че изследванията й са перфектни.

Тя определя Благой като любовта на живота си поне за сега. Припомняме, че на Черната Златка и стана лошо на връх рождения ден на самбиста.

Димитрова обаче не пропусна да се изцепи с лошите си познания за пореден път в къщата на известните, пише .

По време на състезанието, в което бе капитан на Червения отбор, обясни Вежди Рашидов с думите:
"премиер на културата".

Нейните съквартиранти не се поколебаха за миг и го познаха. С други видни личности обаче Злати се затрудни много и в крайна сметка е първият номиниран за изгонване от къщата през тази седмица. Капитанът на другия отбор пък бе Никол Станкулова, която безапелационна спечели състезанието.