Златка Райков емигрира от България, съобщи „България днес“. Преди повече от месец тя сложи край на дългогодишната си връзка с ММА боеца Георги Валентинов. Скоро след това тя се залюби с богат младеж, който живее и учи в Англия. 25-годишният й нов любовник със солидни финансови възможности искал Райкова да е плътно до него. Затова и й предложил да се премести на Острова, за да нямат връзка от разстояние. Златка първоначално се стреснала от шантавата идея, тъй като приятелите и домът й са в България и не си представяла да се отдели от тях. Впоследствие решила да постъпи нестандартно и да последва новата си любов, тъй като тя щяла да бъде далеч от бившия си приятел.


Плеймейтката се чувствала кофти, че наскоро си купи тузарски апартамент в покрайнините на София и след замиването й жилището ще стои празно. Новият й приятел й обещал, че няма да й липсва нищо и бил готов да изпълни всички нейни прищевки, което съблазнило още повече блондинката. Младежът изглеждал сериозен в намеренията си, а и демонстрирал добър стандарт на живот, като дори ходел с охрана, за да изглежда още по-внушително.


Вече като необвързана с ММА боеца, Златка Райкова се появи сама на сватбата на близката си приятелка Светлана Василева с Християн Гущеров. Но тогава никой не се учуди, защото през годините Валентинов почти никога не придружаваше Златка по светски събития. Затова и никой не я попитал на тържеството защо е без половинката си.