''След като излязох от риалити шоуто, се замислих защо съм на пето място и не намерих отговор. Не разбрах само защо напуснах преди Денди, другите финалисти наистина имат повече фенове и е обяснимо, че останаха до края.''

Това каза в предаването „На кафе” Златка Райкова. Тя допълни, че не е понасяла поведението на женствения си колега в Къщата, но заради добрия тон не е влизала в конфликт с него.

Плейметката призна, че не е разбрала кой й прави номерата в Къщата, предполагала е, че това е политика на „ВИП брадър”, а не Джийсън и Пенка.

''За мен Джийсън има психическо отклонение, той е луд, видях го в очите му'', заяви Райкова. Според нея, този човек е трябвало да излезе от Къщата доста по-рано, не само за номерата срещу нея. ''Имаше и други енергийни вампири, които ми изпиваха кръвта в Къщата'', допълни тя.

''Аз предпочитам фините жени, Ирина Флорин е такава и много я харесвам'', каза тя. Себе си Златка определи като „по-бойна”. Все пак тя уточни, че има проблеми в общуването си с хората, тъй като едва на 20 години е дошла от провинцията в София и се оказала в центъра на вниманието.



Плеймейтката призна, че не си е представяла, че когато някой е на гребена на медийната вълна, както нея в момента, ще може да покаже какъв човек е.

Тя не отрече, че е слушала много критики срещу себе си и от повечето си е взела поуки и вече се е променила. Но се определи като жена с интуиция и заяви, че е усещала хората и е разбрала кои от съквартирантите са зле настроени към нея.

''Не обичам да се гледам в стари мои интервюта, не съм се представяла добре винаги'', допълни Златка. Според нея, тя е прекалено емоционална и нервна и трудно се владее при формати като „Биг брадър”, затова трудно се решила да участва, пише ''Блиц''.