Плеймейтката Златка Райкова окончателно се е разделила с годеника си Георги Валентинов. ММА боецът бил ужасно огорчен от блондинката и многобройните й изневери, а това довело до поредица от скандали и необратим край на отношенията им.

Още докато участваше в шоуто за имитации „Като две капки вода”, Златка сложи рога на годеника си с брата на певеца Борис Дали – Велислав Делибалтов. Плейбоят, по когото блондинката отдавна си падала, бил в публиката на предаването седмица преди полуфинала, за да подкрепи фолк идолът Константин. Райкова веднага го фиксирала с поглед, а след края на изпълнението си го завлякла зад кулисите, където консумирали страстта си в тоалетната. Двамата даже не се опитали да бъдат дискретни, защото пъшкането им се чувало надалеч, а хората от екипа останали безмълвни от това, което достигнало до ушите им, пише "Уикенд".

Слуховете за пикантната авантюра бързо се разпространиха в светските среди и не останали тайна за самия Георги, който се почувствал засрамен и обиден. Вместо да стяга сватба с плеймейтката и отношенията им да процъфтяват, те се разделили с гръм и трясък. Райкова настоявала, че не му е изневерила и се заклела, че това са само клюки, но така или иначе връзката й с Валентинов вече била пропукана.

Проваленият годеж сякаш донесъл облекчение на Златка, която и бездруго не искала да се обвързва с брак. Тя нямала никакво намерение да става примерна съпруга, камо ли да ражда и възпитава деца. Приела предложението на Георги само за да не го изложи в национален ефир, а и за да вдигне рейтинга на шоуто „Като две капки вода”.

Откакто се изпокарала с ММА боеца, Райкова изобщо не си поплювала и вече е записала ново име в секс тефтерчето си. Актуалната й тръпка бил футболистът Благой Георгиев – Джизъса, който в началото на годината се разведе с рускинята Есмер Омерова. Първоначално спортистът флируваше с тийн звездата Гери-Никол, но напоследък 20-годишната фурия била твърде заета, за да му обръща внимание, а той пък не оставал дълго без женска ласка. Отлично осведомени източници издават, че Джизъса и Златка от няколко седмици мачкат чаршафите, въпреки че плеймейтката е приятелка на Гери-Никол. Това не й попречило да омотае Благо, който пък е известен със слабите си ангели и не се е случвало да откаже на красива жена.
Близки до Райкова предполагат, че едва ли от връзката й с футболиста ще излезе нещо сериозно. Двамата само се забавлявали, без да имат каквито и да било очаквания. „Златка никога не е искала да се обвързва сериозно и сега е доволна, че отново е свободна”, твърдят приятели на плеймейтката.