Горещата кръв на Златка Райкова намери своето обяснение - плеймейтката се оказа чистокръвна циганка!

Пред „Всеки ден" близка приятелка на Златка от Пазарджик разкри, че блондинката с напомпан балкон се срамува от натуралния си ромски произход и упорито заличава всички връзки, които може да осветлят номадското потекло.

Въпреки това успяхме да се докопаме до неопровержимо доказателство за бушуващия във вените й цигански ген - уникални снимки на родния й вуйчо Тони Райков, които до момента не са публикувани.

„Братът на майка й спокойно може да се препитава като модел за циганин, 100-процентов екземпляр. Иначе е читав човек, работи като вол в Испания, където живее от години", обясни близка до семейството на Русата Златка.



Според данните ни възмургавият Тони Райков се изхранва като чисти риба в ресторант.



„Баща й също е зад граница. Родителят на Златето замина на гурбет, когато тя бе на 14. Оттогава никой не го е виждал, изостави си семейството", ядосва се приятелката на перхидролената блондинка. Тя ни открехна, че именно циганското потекло направило Райкова върл противник на ромите.

„Използва всеки случай, за да изригне срещу махалата, мургавелковците били виновни за всичко. Истината е, че просто се срамува", отсече запознатата с тайните на фамилията пазарджиклийка.