Че сексбомбата Златка Райкова и бившият национал Благой Георгиев имат вземане-даване се мълви под сурдинка от две-три седмици, но ето, че първите доказателства на избухналата помежду им любов вече са налице, а фактите в социалните мрежи са категорични: Златка и Благой са двойка!
Преди седмица Райкова качи снимки от Слънчев бряг, заедно с екипа, който се грижи за визията й - фризьора Момчил Спасов и гримьора Цецо Андреев. По същото време и в профила на Георгиев в "Инстаграм" се появи снимка от полета му с парашут, в който му партнира Андреев. Просто случайност? Защо не...


Миналия уикенд звездата от "Като две капки вода" пък се появи в антрето на 5-звезден хотел във Велинград, като информира феновете си, че е там, за да снима реклами на новата си колекция. Няколко часа по-късно и Благо качи поредното си голо "story" и направи разногледи последователките си, които се чудят къде да гледат - в татуировките по тялото му или по атлетичните бедра, преси и мускули! Вече можете да познаете и сами локацията - същия хотел в спа-столицата!


На скрийншот от "story"-то на Благо в "Инстаграм" той шофира, докато някой го снима. Коя жена стои зад телефона стана ясно часове по-късно, а въпросителните отпаднаха със страшна сила, след като и Георгиев, и Райкова се отбелязаха във велинградски спа-хотел.
Междувременно пък папараци под Тепетата щракнаха двама от най-коментираните личности от столичния хайлайф на обяд в кръчва в пловдивския квартал "Кючук Париж". Русокосата красавица и Георгиев не криели близостта си и седнали един до друг, а доброто настроение на футболиста си личало отдалеч отдалеч.
Агентура на ПИК от светските среди докладва, че Златка, в чиято пазва се крият умопомрачителните 900 кубика силикон и Благой вече живеят заедно. Двамата буквално били неразделни, още повече че от началото на годината полузащитникът преустанови активната си кариера и свободното му време е в излишък.


Припомняме, че тази пролет Русата Златка съвсем изненадващо получи предложение за брак от бившия си приятел Георги Валентинов. ММА-боецът й падна на колене в ефир, по време на участието й в "Като две капки вода". Сватбата обаче няма да има, след като самата Златка сложи край на дългогодишната си връзка преди 3 месеца. Според осведомени, тя изобщо нямала желание за брак и Георги знаел това, но въпреки всичко й купил годежен пръстен.
Благо Георгиев пък се разведе с татарката Есмер Омерова в началото на годината. Докато Златка се изявяваше на сцената на "Капките" се мълвеше, че плейбоят е омагьосал друга участничка в шоуто - Гери-Никол. И тя, и той обаче отрекоха да има нещо помежду им.