Брутален женски бой, включващ дърпане на коси и драскане с нокти се превърна в атракцията на вечерта в морския курорт Слънчев бряг в края на миналата седмица.

В местна дискотека и бившата жена на любимия й Павел - Емилия, сътвориха чутовно зрелище.

Двете дами се изправиха една срещу друга сякаш на ринга на ММА боевете.

Резултатът от сблъсъка между двете разярени жени пък бяха няколко почупени ноктопластики, отскубнати удължители за коса и безброй драскотини по лицето и ръцете, описва случката "Всеки ден", преразказана от очевидци.

Екшънът започнал в малките часове на нощта, когато и двете блондинки били вече напреднали с напитките. Златка седяла във ВИП сепаре, докато бившата жена на приятеля й Павел - Емилия, пристигнала да се забавлявала с приятелки.

"Емилия първа налетя на Златка, а другата не й остана длъжна. Сборичкаха се и всяка дърпаше и млатеше, където може. Беше страшно - писъци, псувни, сякаш се биеха някакви дивачки", разкриват свидетели.

Докато Златка си седяла на сепарето във ВИП-а, покрай нея минала Емилия, която я хванала на косата и я съборила на земята. Започнала да я скубе и да я рита с токчета. Райкова пък взела да се защитава с плесници, а в един момент тръгнала да налага агресивната си съперница с чантата си "Луи Вютон".

Докато налагала Златка, Емилия крещяла: "Мърша долна, остави мъжа ми".

Женският бой така и не успял да излъчи категорична победителка. Охраната се намесила. Едрогабаритните блюстители на реда в заведението изхвърлили като мръсни котки двете полудели блондинки и с това бил сложен край на спора.

Любовният триъгълник между Златка Райкова, гаджето й и Емилия отдавна не е тайна. Той е с давност няколко години, но продължава да занимава светските салони.

Когато плеймейтката забила якичкия мъжага, Емилия била бременна в седмия месец, пише hotarena.net.