Благой Георгиев стана на 38 години с купон в столичен клуб, който дълго време бил подготвен, разбра само Hotnews.bg. Партито бе едно от най-очакваните празненства преди яките събирания за Нова година в нощна София и още дълго ще се коментира. Благо и любимата му Златка избраха да са изключително елегантни в черно, като визията на бившата плеймейтка доста напомня тази на Анджелина Джоли.

Роклята й със сериозна цепка показва, че Злати е възвърнала предишната си форма бързо след раждането на Благой Георгиев-младши. Тя не се поколеба да разцелува страстно Георгиев под любопитните погледи на останалите посетители в клуба. По-рано вчера Райкова публикува и обяснение в любов към бащата на детето си: „Честит рожден ден, любов моя! Това е първата ни снимка преди година и половина. Щастлива съм, че днес се обичаме 1000000 .. пъти повече от тогава. Искам само да бъдеш здрав и усмихнат, защото всичко останало вече го имаме”.

Компанията, съставена само от най-близки приятели на двойката, се забавлявала до ранните часове на деня, а рожденикът бил затрупан от благопожелания. С такива бе пълен и профилът му в инстаграм, като част от честитките бяха на руски и немски.

снимки:инстаграм