Валери Божинов свалял Николета Лозанова години преди официално да се съберат.

Скандални разкрития направени от моделката Златка Райкова хвърлят нова светлина върху връзката между плеймейтката и футболиста.

Въпреки че НиЛо се кълне, че не е крадла на мъже, по думите на Райкова, отмъкнала Валери още преди раждането на сина му.

Футболистът си паднал по пловдивчанката още когато за първи път я видял през 2006-та година. По това време връзката му с Алисия вече е зациклила, а фактът, че певицата чака бебе, не го спрял да й кръшка с Николета.

Самият Божинов твърди, че Лозанова не го е разделяла с Алисия. Двамата били заедно от 2009 г., когато отношенията му с певицата вече били приключили.

В свое интервю от 2008 година Златка Райкова твърди: „Имам приятелка, на която Валери е звънял и я е притеснявал — която участваше в конкурса за плеймейт.”

*Алисия

След това тя уточнява, че всъщност футболистът е свалял две нейни дружки от „Плейбой”, едната, от които също е била гост на Венета.

„Николета Лозанова ли? Само тя ми е била гостенка!”, възкликва тв водещата. „И тя”, обяснява Златка.

„Която не е искала, тя не е била с Валери”, добавя още плеймейтката.

Според Златка Алисия даже й е вдигала скандали по този повод, тъй като е знаела за изневерите на футболиста.

По думите на Райкова Валери е бил много влюбен в Алисия в началото на връзката им, но след това чувствата му изстинали, пише  "Всеки ден", цитира hotarena.net.

*Николета и Валери