Ако му е мил живота и бизнеса, Камен Балбузанов – Куката бързо трябва да се отърве от любовницата си Русата Златка, твърдят опарили се от нея.

Тя носела само нещастия, а понякога и смърт. Първият изгорял беше Васил Телбизов, който беше един от топсводниците в страната.

Той бе обвинен в прането на 10 милиона евро и търговия с над 200 проститутки във френските курорти. В процеса срещу него бе замесена е вече бившата му любовница Златка.

Тя се засили да му осигури алиби, когато той беше хванат с голямо количество пари в столично заведение.Алибито не свърши работа и сводникът влезе в затвора.

Пазарджишката красавица зашемети и помощника на наркобоса Сако – Павел от Враца.

Шефът на наказателните отряди на наркобарона се влюби до такава степен в Златка, че си остави бременната жена, а като последен удар след това шефът му го уволни.

Не за друго, а защото с любовната си афера цъфна във всички вестници и едва не му провали бизнеса. Останал без Пари, Павел се върнал при жена си, чиито родители били заможни и можели да го хранят. Най-много се опари Благой Иванов – Багата.

Малко след края на връзката си с плеймейтката  той бе прободен в гърдите след пиянско сбиване, изпадна в кома и едва оживя.

Сега медиите се чудат какво ще стане с плевенското страшилище Камен Балбузанов.

Той вече присъства на боя между нея и Азис и влезе в устата на медиите.

Въпросът е да не влезе и в затвора, споходен от лошата съдба, която носи плеймейтката.