През последните месеци Златка се дистанцира от медиите и спря да ходи на светски събития, което породи десетки клюки и слухове.

„Омръзна ми! Като бях по-малка ми беше интересно. Когато започнеш да имаш личен живот, станеш по-зрял човек, разбираш, че публичността пречи, а не носи някакви дивиденти“, сподели красавицата.

„Прецених, че това не ме прави щастлива. По-скоро ми беше неприятно да виждам семейството и близките ми нещастни, когато се пишеха измислици за мен“, добави Златка.

Плеймейтката обясни, че не смята да се завръща в светския ни живот и поясни, че обмисля едно основно интервю, в което да разкаже всичко, което смята, че е необходимо.

„Не искам да ходя и да обяснявам неща, които вълнуват само мен. Вие обичате ли се, кога се раздели с този и онзи … Кой го интересува това?! Не е интересно. Ще имам едно основно интервю с човека до мен, което още се чудя дали въобще да правя“, разкри пред BLife тя.

На въпроса: С какво ще се занимава в бъдеще, тя отговори: „Може би с телевизия или друг бизнес. Смятам, че ще избера правилния път. Когато стане ще разберете, засега няма нищо конкретно!“

„На този етап най-важно е да се разбирам с човека до мен“, категорична е плеймейтката. „Истината е, че много държа на семейството си. Това е най-важното и стойностното за мен. Ако те са щастливи, аз мога да направя чудеса“, заяви още пред BLife Злати.