Навикът на Златка Райкова да се хваща все със здравеняци си намери своето логично обяснение.

Плеймейтката се обляга само на мъже със солидна обиколка на бицепсите, търсейки у тях стабилност и закрила, каквато не получила като малка от родния си баща. Едва 14-годишна, в началото на пубертета, била изоставена от татко си.

По онова време Златка все още живеела със семейството си в родния Пазарджик. Радвала се на щастливо детство, докато родителите й не взели решение да се разделят, отегчени един от друг. И двамата били категорични, че вече не желаят да съжителстват под един покрив, а увещанията на техните родители да не развалят семейството си в името на внучката Златка, подминали с баналното: „Е, тя вече е голяма“.



14-годишната ученичка обаче изживяла тежко раздялата на майка си и баща си. „Той избра да отиде да живее в чужбина. С мама останахме само двете у дома и реално тя ме отгледа. Но когато в едно семейство я няма силната мъжка ръка, нещата обикновено често излизат от контрол“, върна се към детството си Райкова в интервюто си пред хитовото светско списание „Love Style“.

Оказва се, че точно бягството на таткото подтикнало тийнейджърката към грешните пътеки. Макар майка й да се стараела да бъде строг родител и да контролира възпитанието и мирогледа на дъщеря си, в един момент тя започнала да се навърта около неподходящи компании и хора.



Златка постепенно променила ценностите си, сдружила се с лоши момчета и така й тръгнала славата на мъжемелачка и съблазнителка. Списъкът й започва с пазарджиклийския вагабонтин Васил Телбизов, после наред са Благой Иванов – Багата, довереникът на Стефан Бонев – Сако, Павел и други известни мъже.

След последния Златка решила да приключи онзи етап от живота си, в който любовта й била на ръба на закона. С настоящия си любим, ММА боеца Георги Валентинов, тя не живее под непрекъснат страх и стрес, че всеки миг отнякъде ще „цъфнат“ баретите.

„Осъзнах, че парите не са най-важното. Случвало ми се е да влизам в скъпата ми кола и да плача, без да се чувствам щастлива. Сега не карам много скъпа кола, но съм щастлива“, откровена е плеймейтката.