Плеймейтката все си пада по професионални биячи, а уж се зарече да зареже спортистите.

Бившето гадже на Благой Иванов-Багата се прехласна по негов двойник.

Андрей Арловски и Благой Иванов доста си приличат

Тя, къде тайно, къде явно, бленува за ласките на световно известен състезател по самбо.

Името му е Андрей Арловски, по прякор Питбула. се опитва да привлече вниманието на родения в Минск белоруски боец от разстояние.

За разлика от предишния й приятел Павел, за когото се говореше, че имал сериозни връзки с подземния свят, Андрей е започнал кариерата си като полицейски служител.

Засега русата бомба само му прави комплименти във Фейсбук, но не се знае дали в миналото не са имали мимолетна засечка, пишат от kliuki.bg

Палавата Златка е написала "Харесвам те" на стената на Арловски.

През 2009 Арловски бил поканен да участва в кино-продукция заедно с Долф Лундгрен и Жан-Клод Ван Дам.

Снимките били в България, което автоматично ни подсеща, че Златка му е хвърлила око още тогава. Запленена от огромните мускули на почти двуметровия гигант, Злати е станала почитател на страницата му в социалната мрежа.

Там борецът редовно пуска свои снимки и клипове от изявите си. Златка ще трябва доста да се потруди, за да спечели вниманието на Питбула.


В продължение на две години той излизал с плейметката Патриция Микула, но двамата вече не са заедно. Българката и белорусина поне имат еднакви идеали за красота, което увеличава шансовете да си паснат и извън виртуалната реалност.