Златка Райкова разкри в предаването „Нека говорят”, че фолк певицата Емануела я е наела да организира сватбата й с Денис Касъмов.

Блондинката сподели, че двете имат еднакви идеи за това как да протече събитието и скоро ще започнат работата по реализирането им.

„Моята работа е организационна, работя с подфирми, предлагам идеи на клиентите си”, така описа на кратко работата си като сватбен агент Златка Райкова. Тя заяви, че би организирала и собствената си сватба, на която „винаги ще има кого да заведа пред олтара”.

Блондинката беше категорична, че се различава от момичетата, определяни като „Златки”. „Общото мислене за тях е, че са много разкрепостени и за тях няма принципи. Аз обаче не съм такава”, заяви сватбената агентка пред Росен Петров. „В началото и аз бях по-разкрепостена, но всеки преминава през различни периоди в живота си.” Блондинката сподели, че мъжът до нея я кара да се чувства спокойна и именно той е бил причината тя коренно да се промени, пишат от "Блясък".

Що се отнася до това дали се определя като бизнесдама, Златка Райкова заяви, че ще мине доста време преди да започне да се приема като такава.