Златка Райкова се страхува от коронавируса и затова отказа покана да гостува в „Преди обед“. Плеймейтката се включи от дома си и въпреки че разговорът между нея и Сашо Кадиев и Деси Стоянова често бе смущаван от технически прекъсвания, успя да рекламира сериала „Съни бийч“, в който участва. Блондинката играе себе си в епизод, който тепърва ще видим.

Тя призна, че докато вървели снимките на „Съни бийч“ с Благой Георгиев все още били начело на връзката си и се криели от всички. Райкова обаче бе категорична, че с днешна дата двамата все още не са сключили брак, въпреки многобройните спекулации по темата. За нея подписът в гражданското не бил от изключителна важност, затова не умирала от желание да се види в бяла рокля.

В интервюто Златка повтори, че не би простила изневяра на Благой и засега не мисли за второ дете. На феновете й направи впечатление, че очевидно Райкова се притеснява сериозно да не пипне вируса, а едновременно с това в разговор с почитатели отхвърля възможността да се ваксинира.