Русата амбиция Златка Райкова най-накрая се е отказала да вдига сватба с половинката си. Футболистът Благой Георгиев си е отдъхнал от мераците й за менделсон, за който плеймейтката го натиска от както са заедно. Близки до двойката са категорични, че самия Благо се е уморил от това да сключва бракове и след два-три месеца да се развежда. Даже приемал тази стъпка като поличба, която водела до края на всяка връзка, която е имал преди.

Ето и как самата Златка се издаде, че е приключила с желанията си да се види в булчинска рокля. На въпроса от фен в социалната мрежа: "Организирате ли сватбата вече, нали сте сгодени?", плейбойката отсече категорично: "Приеми, че сме женени!"

Думите й обаче не могат да се тълкуват като, че сватба вече е имало, а по-скоро като отказа й да има такъв ден в живота й. Очевидно пазарджлийката се е отказала да врънка любимия да я води към олтара. А и наскоро в "Преди обед" по бТВ тя призна, че двамата не са сключвали брак и по този начин опроверга всички спекулации на тази тема. За нея подписът в гражданското не бил от изключителна важност, затова не умирала от желание да се види в бяла рокля.

Сред въпросите,  на които трябваше да отговори от Инстаграм профила си беше и този свързан с това кой печели повече и как се разпределят разходите в домакинството им. Ето какво написа Райкова: