Един от най-активните Съквартиранти в Къщата на Big Brother All Stars 2013 тази вечер ще разкрие пред зрителите съкровени моменти от личния си живот.

До този момент Златка Райкова се въздържаше да коментира факти от своя живот в Къщата, но една домашно приготвена торта истински ще разчувства плеймейтката.

За първи път Златка ще разкаже на Съквартирантите за своето семейство в чужбина, за детството и за най-близките хора. Какво ще сподели Златка и дали Съквартирантите за първи път ще я видят като едно крехко момиче, зрителите ще видят тази вечер от 20:00 часа само по Нова ТВ.

Също тази вечер певицата Райна ще се окаже „ябълката на раздора“, след като получи подарък от Златка Райкова. Влизането на Райна в „захарната“ изповедалня ще й донесе конфликти, в каквито не е и предполагала, че може да попадне.



След като тя прие възможността да опита от всички сладки изкушения в изповедалнята, без да има право да ги сподели с останалите, днес всички Съквартиранти ще покажат недоволството си от изключителните права на певицата.

Колко изненадана ще се окаже Райна и как ще разреши тя конфликта с двата лагера, ще разберете довечера по Нова ТВ.

В сряда вечер още двама от полуфиналистите в Къщата ще напуснат предаването, оставяйки най-подкрепяните звезди в шоуто до 16-и декември, когато ще бъде излъчен победителят на сезона.

Големият финал на Big Brother All Stars 2013 ще бъде на 16-и декември.