„Лижи, бе! С език! Знаеш ли коя съм, боклук? A? Знаеш ли?”, с тези истерични писъци Русата Златка крещяла на невинно момиче да й лиже токчетата и подметките.

Плеймейтката, оградена от една камара мутри на бившето си гадже, можеше да предизвика страх у всеки, припомня HotArena.net.

Скандалното минало на Русата Златка днес може и да е в историята покрай слуховете за бременността й. Но може и да не е.

Изкусителката

Всичко започна с участието й в „Островът на изкушението“, където успя да изкуши един от „островитяните“ със слаби ангели. Оттогава животът на Златка не е същият. Тя спечели титлата Мис Плеймейт и скандалите я заградиха като студенти – Софийския университет.

Първите си стъпки като мутреса направи с дясната ръка на мафиотския бос Стефан Бонев, Павел. Всички знаеха, че Златка е недосегаема заради връзката си с главореза.

Заключена в джип цяла нощ

Но и на нея не й беше лесно. И до днес се носят легенди за отношението на Павел към плеймейтката.

Сгафи ли нещо блондинката, най-малкото наказание е да я държи заключена цяла нощ в джипа си.

Русата Златка обаче си го бранеше със зъби и нокти, нищо че беше женен. Заради него се сби с жена му Емилия в морския курорт Слънчев бряг в разгара на лятото преди две години.

В чин Мутреса

Женски кеч имаше и заради другото й гадже - Камен Балбузанов-Куката. Именно плевенският бабаит я произведе в истинска мутреса, най-висок чин.

Пак в една морска дискотека на участие на Азис стана такова меле, че три дни писаха за него в крими хрониките. Василка избутала Златка с думите: Пази се, ма, селянко. След като си разменили по един шамар с писъци, се намесила охраната на Азо и на Куката и станало мазало.

Но най-ниско Русата Златка падна с историята от Син Сити. Там заради неприветлив поглед от страна на момиче от съседната маса, плеймейтката го накарала да й лиже подметките.

„Гардовете й се стекоха към мен и ме свлякоха на пода. След като паднах, тя протегна крака си към главата ми и аз, умряла от страх и в този момент въобще не мислеща за достойнството си, почистих с език прашните й обувки, чувайки крясъците й „Лижи бе, с език!”. Бях принудена за излижа не само токчетата на обувките, но и подметките”, разказва за случая унизеното момиче.