Скандалната плеймейтка Златка Райкова изчезна от медийния свят, а бяхме свикнали да я виждаме постоянно по светски партита и в шумни дискотеки.

Оказа се, че неин фокус сега е кариерата – красавицата иска да успее в сериозно начинание.

Ние обаче надникваме в детството й, където обикновено са скрити всички причини за поведението или очакванията ни за живота изобщо, пише БЛИЦ.

В началото на своя пубертет, едва 14-годишна, Златка трябвало да преживее шок в семейството – родителите й решили да се разделят и баща й си тръгнал. Тогава още бъдещата плеймейтка живеела с тях в родния Пазарджик. Десетките увещания на близки и роднини да не се стига до раздяла, дори и в името на малката Златка, не пожънали успех. „Е, тя вече е голяма”, отвърнали родителите й. Ученичката обаче изживяла тежко раздялата на майка си и баща си.

„Той избра да отиде да живее в чужбина. С мама останахме само двете у дома и реално тя ме отгледа. Но когато в едно семейство я няма силната мъжка ръка, нещата обикновено често излизат от контрол”, спомня си след години изкусителката. Според мнозина именно решението на баща й я подтикнало да поеме в грешната посока, защото майка й се славела като много строг родител. Стремяла се дъщеря й да движи с правилните хора, но моделката обичала да живее по ръба на бръснача. Обичала вниманието и предизвикателствата. Златка постепенно променила и ценностите си. Събрала се с лоши момчета и така й тръгнала славата на мъжемелачка и съблазнителка.



Когато участваше в „Островът на изкушението”, Златка успя да изкуши един от „островитяните” с „най-слаби ангели”. След това спечели и титлата „Мис Плеймейт”. Първите си стъпки в света на опасните мъже пък направила заедно с дясната ръка на мафиотския бос Стефан Бонев – Павел. Период, който обаче се оказва доста труден за нея. И до днес се носят легенди за отношението на Павел към плеймейтката. 

Според една клюка даже веднъж Златка се сбила с жената на бизнесмена Емилия в известна чалготека на морето – станало така, че двете се засекли на едно и също място.

Това обаче не е единственият бой, в който е замесена изкусителката. Вторият е с участието на фолк идола Азис. След като той избутал Златка с думите: „Пази се, ма, селянко”, си разменили по един шамар, Златка се разпищяла, след което се намесила охраната на Азо, както и тази на Златка – и станало меле. Преди време пък непознато момиче разказа пред медиите как Златка Райкова буквално я накарала да й лиже подметките. Заради това, че преди това я погледнало накриво в столично заведение. Моделката се вбесила и реагирала ужасно.

Мистичен е списъкът със завоеватели на Златка Райкова. До един момент, когато Златка решила да приключи този етап от живота си, в който любовта е винаги на ръба на закона. Днес тя е щастливо обвързана с ММА боеца Георги Валентинов. И както сама признава, не живее под непрекъснат страх и стрес, че всеки миг отнякъде ще „цъфнат” баретите.

„Осъзнах, че парите не са най-важното. Случвало ми се е да влизам в скъпата ми кола и да плача, без да се чувствам щастлива. Сега не карам много скъпа кола, но съм щастлива”, откровена е плеймейтката.

Източник: БЛИЦ