Благодарение на новата мисия, възложена на Съквартирантите от Big Brother, Багата е обгрижван от експоловинката си Златка Димитрова.

Тя играе ролята на Червената шапчица, която се грижи за Багата, който пък е в амплоато на Бабата.

Тази сутрин тя внимателно сложи лекарство в очите на бившия си приятел, който напоследък не участва в игрите в Къщата, защото е с влошено здравословно състояние, пише bliasak.bg.

Припомняме ви, че ролите на приказни герои тази седмица бяха раздадени от мнимата принцеса Софи-Камелия, която избра за свой принц Ники Мартинов. Люси, Бони и Юлиян ще играят Трите прасенца, Фънки влиза в образа на Звяра, а Влади ще бъде Плашилото.

Синоптичката Никол се превърна в Тенекиения човек. За най-голям лъжец Софи избра Иван и така той ще играе ролята на Пинокио. Оказа се, че зад маските на Мариана Попова и Кристина Патрашкова се крият най-любознателните интриганти.

Според Софи, най-претенциозният Съквартирант в Къщата е Къци и така той ще играе Маша от приказката „Маша и мечокът”. Ирен пък бе посочена като най-добрия приятел на момиченцето - Мечока. За ролята на най-страхливия лъв беше избран певеца Орлин Павлов.