Черната Златка се оплака в предаването на Сашо Диков, че приятелят й Миро не одобрявал безрезервната й отдаденост към непознатите за нея хора.

Плеймейтката Димитрова бе поканена в “ДикоFF”, за да разкрие отговорите на най-актуалните теми около себе си напоследък. В този ред, тя опроверга отново слуха, че е бременна, пише hotarena.net.

Също така спомена, че в скоро време няма да я видим пременена като булка.

След въпрос от водещия с какво се изхранва, Злати съобщи, че до този момент е заработвала с рекламиране на маркови дрехи.

След това към доходите си е добавила и хонорара от предаването „Какво искат жените“, на която тя бе водеща с Кристина Патрашкова и Джуджи.

Брюнетката сподели, че договорът с Нова ТВ е бил само за 6 месеца и подновяване няма да има.

Сега основава благотворителна фондация „Бялата лястовица“.

Според половинката й Миро, тя била „глупаво наивна“, защото се доверявала напълно и подкрепяла непознати хора, но за да определи по този начин любимата си, вероятно е имал и други по-съществени причини. 

За пластичните си операции Златка Блек сподели, че са само две – в гърдите и носа. Преди да сложи импланти в бюста, се е допитала до д-р Енчев дали изобщо има нужда, но той потвърдил нейната теза, че са увиснали и би било добре да заиграе скалпелът в тази област...