Какво искат жените? Въпросът, чийто отговор са търсели и продължават да търсят хиляди мъже, ще добие още по-голяма актуалност от следващата събота, 13 април.

В ефира на Нова ТВ стартира най-новото съботно шоу „Какво искат жените". С амбициозната задача да разгадаят нежния пол ще се нагърбят три известни дами - Деляна Маринова - Джуджи, Златка Димитрова и Кристина Патрашкова. В рамките на 2 часа те ще дават всичко от себе си, за да открият най-универсалния отговор на този въпрос. За целта, всяка събота, ще канят на обяд трима различни известни мъже.

„Някои от тях ще ни изненадат с непознатата си чувствителна същност, други ще затвърдят суровия си имидж, а трети ще ни провокират с нетрадиционните си гледни точки и откровения", обещават трите дами.

За да проверят знаят ли гостите им какво искат жените, всеки път ще им поставят различни задачи - от писането на романтична поема до специални изненади, които мъжете ще трябва да измислят и организират съвсем сами. На финала тежката дума ще имат дамите, които ще трябва да определят кой се е представил най-добре и кой от гостите заслужава почетната грамота „Жените искат теб".

Водещите са коренно различни като темперамент, манталитет, начин на живот и поведение. Ето защо между тях много често ще прехвърчат искри, ще бъдат на различно мнение, ще спорят, но едновременно с това ще се допълват особено динамично и забавно.

За Кристина Патрашкова това е един социален експеримент, чийто фокус ще бъде върху разговорите и дискусиите. „Различно, разчупено, емоционално и позитивно" - с тези думи го определя Златка Димитрова, за която това ще бъде изключително предизвикателство и школа за желанието й да бъде водеща. „Ако Криси е сериозният журналист, Златка - сексапилната плеймейтка, аз ще бъде забавната третина от екипа", допълва с характерното си чувство за хумор съводещата в „На кафе" Джуджи.