Снощи тримата номинирани за изгонване - Златка Димитрова, Никол Станкулова и Юлиан Константинов, трябваше да се пробват в професията на конкурентите си.

По тази причина Злати стана синоптичка, Юли - позира като модел, а Никол се зае да изучава оперното пеене. Всеки имаше и свой ментор за задачата, пише bliasak.bg.

В помощ на Димитрова се впусна Иво Андреев, с музикалното обучение на Станкулова се зае Орлин Горанов, а Нели Атанасова обучи Константинов как най-добре да позира пред фотоапарат по време на професионална фотосесия.

Всеки един от номинираните имаше свой защитник в студиото на VIP Brother. Владо Береану и Калина Крумова защитаваха тенора, Петко Димитров и Маги Желязкова - еротичната моделка, а Никол получи подкрепа от майка си Елена и Жени Калканджиева.

Сериозна дискусия предизвика тенорът Юлиан Константинов. Според защитниците му той е мъжкар и лидер, като Владо дори го обяви за единствения VIP в Къщата. Опонентите му обаче заявиха, че с честите му нападки към Къци той проявява слабост, като освен това не може да бъде подчинен. По-късно Къщата напусна именно Юлиан.