Златка Димитрова разкри пикантни подробности около пиянските вълнения на бившата си изгора Благой Иванов – Багата.

Само тя единствено си позволи да коментира случката без задръжки и притеснения.

Тази сутрин Злати бе гост на Гала в “На кафе” и изрази възмущението си от двуличието на Съквартирантите.  Тя каза, че Благой наистина много е прекалил с алкохола и с поведението е шокирал всички. Къци избягал от страх във фитнес залата, Никол избягала в президентския апартамент с Камелия, Орлин бил засегнат, но никой не си е признал.

Вместо да му кажат честно в очите какво е правил и че с държанието си ги е уплашил, те представили нещата като шега, което съвсем не било вярно. Всъщност, тези признания на Злати бяха напълно очаквани, тъй като още на снощното предаване зрителите станаха свидетели на разговора между плеймейтката и Вяра, където Злати остро изрази възмущението си от двуличното поведение на Съквартирантите.

Феновете на риалити формата видяха също как Орлин едва се измъкна от въпросите на Благой за това какво е вършил. Той показа, че е обиден от поведението му, но не му каза нищо в очите и това не остана скрито за никого, дори и за самия Благой.

Злати сподели още, че Благой трудно се извинява и най-вероятно няма да се извини на никого, както и че и до този момент не го е направил. Относно нападението над Никол тя беше категорична, че ако е трезвен, не би го направил.

Форумци обаче категорично смятат, че щом Багата си позволи да се напие, при положение, че е наясно, че не може да носи, значи не е достоен пример. Дали тези негативи няма да му повлияят точно на финалната права, тепърва ще разберем…