Златка Димитрова за пръв път потвърди официално бременността си в предаването "Папараци" миналата неделя.

Тя сподели, че е в края на петия месец, а бебето ще се роди през октомври. В грижите за новороденото ще й помага само Миро, защото майка й живее в Бургас. Моделката отчита като своя грешка, че преди две години, когато загуби плода, е пускала прекалено много снимки с наедряло коремче. "Този път реших да бъда по-обрана. Така се чувствам по-добре. Полът на бебето е ясен, но го пазя в тайна", споделя Златка.

Моделката съобщила на своя партньор Мирослав новината за щастливото събитие съвсем стандартно. Изчакала го да се прибере и му показала теста. Той от своя страна й казал, че е знаел, че е бременна, и го е усещал. По нейни думи Миро не умеел да изразява емоциите си, но обичал изключително децата и бил щастлив, че ще стане баща за втори път. От предишен брак половинката на Димитрова има син, за когото се грижи прекрасно.

"Трудно се престраших да забременея отново", казва Злати. Връщайки се към злощастния случай отпреди две години, тя признава, че най-труден бил моментът, когато се прибрала у дома. "След като ме изписаха от болницата, усетих липсата. Видях детската стая, която бях обзавела предварително. Какво ли не ми мина през главата", спомня си победителката от "ВИП Брадър".

"Съвзех се бързо. Не съм се самосъжалявала. За малко се затворих в себе си и не контактувах с никого. Не исках хората да ме виждат сломена. В клиниката ми предложиха психолог, аз отказах още първия ден. Казах си, че сама трябва да свикна с тази мисъл", споделя Златка за трагедията, която неотдавна преживя.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук