Нещастията и неволите в живота на Златка Димитрова изпратиха майка й на прага на няколко популярни ясновидки, узна „Всеки ден".

Маргарита Червенкова - жената, дарила с живот плеймейтката, обикаляла на конвейер различни гледачки, като се интересувала само от едно - какво е бъдещето на щерка й и кога ще зачене отново.

Сред близки и приятели Маргарита е известна със страстта си към мистичното и окултното. Самата Златка дори на няколко пъти е признавала, че вярва в магии и отрицателна енергия, заради което е защитила дома си с осветени икони, а по себе си тя носи различни амулети. И докато Димитрова се кичи с талисмани, то майка й директно посещава екстрасенски, на които дава луди пари, за да узнае бъдещето. Маргото не пестяла средства, тъй като често пътувала и извън родния Бургас, ако научела, че някоя жена е с изключителни възможности и дарбата й си заслужава да бъде изпитана.



Запознати разказват, че освен чрез личен контакт Червенкова излагала съдбата си и на различни психолози и ясновидци, които работят по вестници и списания, където родителката на Димитрова смело питала за бъдещето и излагала тайни факти от личния си живот. Към този момент терзанията на Маргарита били свързани единствено с бъдещето на популярната й дъщеря и кога тя отново ще носи бебе в утробата си. Майката се интересувала дали в живота на Златка има чужда намеса и дали наистина е вярно, че тя е жертва на магия, заради което в последно време преживявала редица нещастия.

Всичките ясновидки били категорични, че над Златка тегне негативна намеса и жените обещавали чрез ритуали да променят в положителна насока почернения в последно време живот на Димитрова.

И друг проблем обаче мъчел Маргарита в последно време. От няколко години насам в родата си тя имала силно неразбирателство с неин роднина, който дори я окрал. Преди няколко месеца въпросният господин посетил дома на Червенкова, след което от кутийката й с бижута изчезнали 7 грама златни накити, пише ''Всеки ден''.