Откакто излезе от Къщата на ВИП Брадър, Златка Димитрова адски се надула.

Дали заради връзката си с богаташа Мирослав, или по други причини, но плеймейтката започнала да демонстрира надменно поведение, разкриват бивши брадъри.

Тя започнала да обижда публично Съквартирантите, като си позволявала да прави разкрития за тях наляво и надясно.

Първо скочи срещу Мариана Попова, а след това и срещу най-близкия й човек в Къщата – Никол, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

''Навсякъде по интервюта говори, че майка ми, баща ми и Ангел ми дават пари постоянно и аз едва ли не седя и чакам наготово”, възмути се тези дни Никол.

В същото време самата Златка приема подаръци от гаджето си Миро и му позволява той да я издържа, твърдят запознати. Плеймейтката винаги е подчертавала, че в това няма лошо.

Черната Златка побърза да очерни и победителя Орлин Павлов. Тя разкри в тв предаване за слухове, че Багата е натупал певеца в Къщата, но скандалът останал скрит за зрителите.

Това обиди Орлин. „Няма такова нещо. Багата не ме е удрял. Той е шампион по бойно самбо и му е нужен само един  удар, за да ме разбие. Ако е имало такъв, би трябвало да ми личи, нали?”, обясни певецът.

Според запознати Златка коренно се е променила покрай връзката си с Миро и се e възгордяла твърде много.

Самата тя реши да коментира информацията, че сее интриги за бившите си Съквартиранти така:

"Поредната преписана и измислена статия за мен! Хаххахахахаххаха, определено ви се продава тоалетната хартия и ви се отварят сайтчетата, като се напише за мен! :))) Е, запълвайте си каретата с нещо по-ценно!", възмущава се плеймейтката във Фейсбук.