Новият, 13-ти поред албум от емблематичната поредица "Златните хитове на Пайнер", е събрал най-добрите 10 песни на Есил Дюран.

В него меломаните ще чуят някои от най-запомнящите се хитове на певицата, доказали се през годините като любими на феновете.

Водещото заглавие в подборката е една от най-харесваните песни на звездата от последните години, а именно "Гласова поща". Своето заслужено място сред най-добрите песни на Есил са намерили още "Елмаз", "Само мен обичай" и "Ако се върнеш".

Сред песните, включени в хитовата компилация, са и обичаните парчета "Черен сняг", "Тръгваш си и ти" и "Тази нощ не спим". "Любов по време на криза", "Тя" и "Нашата песен", също са включени в колекцията от златни хитове на звездата на "Планета" ТВ.

Припомняме ви, че отскоро звездата на "Пайнер" вече е собственик на арт-галерия, която се намира в центъра на София. Плод на творческото й вдъхновение са всички тоалети, с които се е появявала в клипове и по различни изяви, които са по нейна идея. Есил разказва, че чрез галерията има и огромно желание да даде, макар и малка, сцена на млади изпълнители, които имат нужда от тази изява, пише planeta.tv.