Световната шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика Ели Бинева, дъщеря на бившия депутат Слави Бинев трупа успехи и извън килима. Бившето "златно момиче" направи голям пробив в модата подобно на майка си. Красавицата прекрати спортната си кариера заради травма преди година и половина и се посвети на модата. Съпругата на политика Мария е една от известните манекенки от близкото минало, дефилирала не само за най-известните български марки, но и в чужбина.

Бинева-младша също постоянно снима фотосесии за различни марки и списания. Така стигна до големия си удар. Бившата гимнастичка бе харесана от голяма агенция в Италия и получи покана за ангажименти там. От малко повече от 10 дни българката е в Италия. Ели е ангажирана със снимки не къде да е, а в столицата на модата Милано. В града са разположени някои от най-известните световни модни марки. Два пъти годишно в Милано се провежда традиционната Седмица на модата - през февруари и септември.

Най-вероятно Бинева ще вземе участие в нея. Тази година тя стартира на 23 февруари и ще продължи до 1 март. Ще се проведе въпреки пандемията от коронавирус. В момента Бинева е на снимки всеки ден. Тя показа няколко кадъра от забързаното си ежедневие в Италия.