Помните ли репликата на двете азиатски проститутки от шедьовъра на Стенли Кубрик "Пълно бойно снаряжение" - "Ми лов ю лонг тайм", в превод от лош английски означаваща "Ще те любя дълго време"?

Подобна сценка се разигра на родното Черноморие, където допреди няколко дни бе една от най-актуалните холивудски звезди - Джейсън Стейтъм. Актьорът от "Две димящи дула", "Гепи" е у нас за заснемането на третата част на "Непобедимите", където си партнира със Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Харисън Форд, Уесли Снайпс, Долф Лундгрен, Тери Крюз и др.

Слай, Уесли и Джейсън заснемали екшън сцени на пристанището във Варна, но нали и те са хора - отишли на плаж. Намерението им за тихо и кротко плуване в Черноморието се провалило почти веднага - родните златотърсачки и прочее дами с нюх към богатите и известните ги разпознали.

Накацали около триото, натискали се за автограф, снимка или орган - били доволни почти на всичко. Най-голямо внимание получил гологлавият Джейсън, който почти бил смачкан от цицорестите обожателки. Добре че холивудският актьор е изградил масивна мускулатура, че с неговия 170-сантиметров ръст публичното изнасилване от обезумели българки не му мърдаше.

За шок и ужас на БГ фенките Джейсън отказал да се снима с тях и по-тъжното - не искал да им направи бебета. Но се проявил като джентълмен - разговарял с тях, усмихвал им се, поощрявал ги да станат актриси...

"Искаш ли да излезем на кафе", попитали го няколко мацки. "Всъщност не, тук съм, за да работя. Ще трябва да отложим излизането за някой друг път, окей?", отрязал ги мачото.

Преди две години, когато Стейтъм бе у нас за заснемането на "Непобедимите 2", отиде на ретро дискотека в София. И отново отказваше снимки и брак. Единствено си позволи да целуне по бузата случайна щастливка, която и до днес настръхва от спомена, пише ''България Днес''.