Зорница Линдарева удари дъното след завръщането на Тачо и сама го осъзна!

Единственият човек, който едва ли не видя „смъртта“ си в завърналия се Стефан Манов - Тачо, бе именно тя. Изпаднала в първоначален шок, заменен после от сълзи и депресия, бившата любовница на Тачо реши да напусне Къщата, пише "Слава". Здрав отпор й дадоха Албена Вулева и Камелия Воче, които опитаха да й налеят разум и да я накарат да се държи мъжки.

Зорница Линдарева обаче не издържа дълго да се прави на горда и обидена. Докато през първата вечер тя не обели и дума на съпруга на Жени Калканджиева, то на следващия ден Зорница Линдарева не се стърпя и изсъска в лицето на Тачо провокативни думи.

„Правете се колкото искате! Кого си мислите, че заблуждавате?! Отлично знам какво представлявате и двамата и какви са истинските ви отношения. Разиграваш цирк с тази любов! Може да заблудиш всички, но не и мен. Не съм толкова глупава. Не ми говори и не се доближавай до мен повече, защото ще стане страшно“, тези думи Зорница Линдарева стовари върху Стефан Манов, без той да я провокира по какъвто и да било начин.