Зорница Линдарева, която бе засечена в компанията на Стефан Бонев - Сако, проговори за отношенията си с известния наркобос.

Линдарева обясни, че двамата са просто приятели и се познават отдавна.

„Той е семеен мъж - има жена и дете. Долни са твърденията, че между нас има нещо. Жалко, но хич не се замислят, че като пишат подобни глупости, създават проблеми на хората", ядосано коментира пресните писания по свой адрес манекенката.

Зори разказа пред Lifestyle.bg., че действително се е видяла със Сако, но случайно. Споделила му, че иска да си купи автомобил и отишли до автокъща, за да сондира мнение с него.

Все още не си е взела кола, защото има колебания относно марката. Но обеща, като се обзаведе, веднага да се похвали.

Линдарева не пропусна да уточни, че возилото ще си го плати с хонорара от "ВИП Брадър". И се оплака, че се чувства омърсена, защото медиите не спират да лансират мнението, че е скъпоплатена компаньонка.

„Аз съм готина мацка и известна личност!", отсече със самочувствие бившата на Тачо. Линдарева разкри още, че отношенията й с приятеля й Иво ударили на камък.

„След моето излизане от Къщата, непрекъснато се караме - откровена е тя.

"Вярно е, че Иво се разведе, но той има ужасен характер и преценката ми е по-добре да продължа сама напред", продължи моделката.