Зорница Линдарева е скандалната любовница на Християн Гущеров!

Милионерският син кръшка усилено с бившата изгора на Тачо. Зорница била „на повикване“ от бизнесмена, който редовно я канел в офиса си за плътски удоволствия.

Гущеров обаче не държал на цялостната креватна програма. Ако се вярва на мълвата, дебеланкото се задоволявал единствено с френски ласки, тъй като по този начин изневярата не била пълноценна, пише "Всеки ден", цитира hotarena.net.

Младият милионер дори не си давал много зор за удоволствието. Откопчавал единствено панталона си, за да извади малкия Гущеров, след което го подавал на Зорница да се потруди върху него. След около 10-15 минути баровецът финиширал благодарение на усърдните ласки на моделката. След това богаташкият син губел рязко интереса си към партньорката, хвърлял й няколко банкноти по 100 лв. и я освобождавал от ангажимента.

„Той е всеизвестен с това, че си има няколко момичета на повикване, които идват да го изцедят, докато работи. Но с никоя от тях не прави секс в буквалния смисъл на думата. Дори не си прави труда да се съблече, а действа в стил „бързи, смели, сръчни“. Вади го през панталона и после го прибира“, разказват запознати отблизо със сексуалните похвати на Гущеров.

Те не крият, че мъжът на Мария криел в гащите си изключително малък инструмент – около 14 см. Според тях именно това била причината бизнесменът да не прави секс с любовниците си. „Явно му е комплекс и трудно прави секс заради едрото си телосложение. Едва ли е заради това, че не иска да кръшка на Мария“, коментират в шоу средите.

Зорница Линдарева била една от най-често посещаващите офиса му. Почти през ден тя била на линия около 14 часа следобед. Християн свалял напрежението обикновено след като се нахрани обилно, противно на твърдението, че след секса идва апетитът.

*Мария и Гущеров